Specialerbjudande

Använd koden:KONSULTATION

(50% gäller till söndag)

Handbok i körkortsjuridik

Innehållsförteckning

1. Körkortsjuridik

Du som har körkort vet givetvis att det finns en stor mängd lagar och regler som reglerar hur du får framföra ett fordon i trafiken, men vad händer egentligen om du misstänks för att ha brutit mot någon av dessa? I denna handbok går vi igenom vad som händer om polisen stoppar dig och omhändertar ditt körkort. Vi går igenom hur Transportstyrelsens utredning om ett eventuellt återkallande av körkortet går till och vi leder dig genom processen att få tillbaka ditt körkort.

Har ditt körkort blivit omhändertaget eller nyligen återkallat? Zeijersborger & Co kan biträda dig om du behöver hjälp med frågor som rör körkort.

2. Polisen har tagit ditt körkort – vad händer nu?

Polisen kan omhänderta ett körkort på plats om du gör dig skyldig till ett brott eller en förseelse där det är troligt att ditt körkort kommer återkallas av Transportstyrelsen. Även Tullverket, Kustbevakningen och åklagare kan besluta om att omhänderta ett körkort.

Få tillgång till hela handboken

Direkt efter att köpet genomförts får du en kod skickad till dig på mejl, som du enkelt skriver in för att få åtkomst till innehållet. Du har tillgång till materialet i 30 dagar från köptillfället. För fri åtkomst kan du välja att även lägga till en nedladdningsbar PDF.
375 SEK

TILLGÄNGLIGA BETALSÄTT

Faktura (14 dagar), kort (Mastercard, Visa) och Swish.

Se hela vårt bibliotek av handböcker i praktisk juridik.
Har du redan köpt den här handboken?
Använd koden du fick i bekräftelsemejlet för att låsa upp innehållet.